Catering Gränna

Catering i Gränna

Vi kan hjälpa er i Gränna med catering till alla tillfällen, inklusive bröllopet. Vill ni till exempel ha en catering med full service, så bokar vi in ett möte där vi tillsammans planerar alla detaljer. Om ni endast önskar mat så går det självklart bra också. Ni är mitt fokus och jag lyssnar på era önskningar.

 

Mat för alla tillfällen

Kanske ska ni fira ett stort jubileum eller anordna något annat festligt eller minnesvärt event runt omkring Gränna, då kan ni ta hjälp av oss. Personal och allt som hör mat till ordnar vi med, så att ni kan luta er tillbaka och njuta av dagen. Vi har allt från porslin och dukar till möbler samt tält tillgängligt för uthyrning.

 
Gränna

Kanske har ni en färdig idé om vad ni vill ha, om inte så kan vi självklart bidra med inspiration och rådgivning för att underlätta för dig. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i Gränna med omnejd. Vill ni ha en dag som innehåller god mat och trevlig service? Ja, då är vi på Hanna´s Kök rätt firma för dig!

Välkommen att kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar eller vill ha ett kostnadsförslag på catering.

Buffé från 225 kr

Trerätters från 300 kr

Hjärtligt välkomna att kontakta Hanna’s kök redan idag, catering för privatpersoner och företag i Gränna.

 

 

Vill ni ha något lite mindre så är vår räkmacka att rekommendera, beställ gärna i förväg om ni skall ha flera stycken. 120 kr/st.

Catering i Gränna- Kontakta oss för prisförslag redan idag!
Catering Gränna
Catering Gränna

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så fort som vi kan!

Kontakt
reCAPTCHA

Telefon

070-330 17 70

Adress

Ödesögsvägen 36
56332 Gränna

Mejladress

info@hannaskok.se