Café, lunch & restaurang i Gränna

Unna dig en fika eller god lunch!

Under hela året kan jag ta emot mindre sällskap till min lilla restaurang. Här kan du sitta och njuta av Vättern utsikt medans barnen leker på trädgårdens lekplats. Varmt välkomna för både vuxna barn och hund till Ödesögsvägen 36 i Gränna.

Har fullständiga rättigheter.

Till hösten kommer jag även kunna ta emot mindre sällskap till min snart färdiga restaurang, Hanna’s kök.  Vill du boka in en kväll med vännerna i Gränna och få full service, så lovar jag dig det. Du kanske hellre vill ta med kollegerna på lunch efter jobbet eller ordna ett kalas för de närmsta vännerna. Du kan också abonnera i ett jobbrelaterat möte inkluderat med fika, mat samt middag. Jag älskar att få andra människor att må bra och jag älskar att laga mat. Detta gör jag till fullo och matlagning är min passion. Att komma till mig och mitt lilla kök skall få dig att må bra.

lunch i Gränna
restaurang i Gränna
restaurang i Gränna
lunch i Gränna

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så fort som vi kan!

Kontakt
reCAPTCHA

Telefon

070-330 17 70

Adress

Ödesögsvägen 36
56332 Gränna

Mejladress

info@hannaskok.se