Café, lunch & restaurang i Gränna

Unna dig en fika eller god lunch!

Numera har jag nyöppnat café (trädgårdscafé) i anslutning till mitt catering kök. Nu under 2020 så kommer caféet ha mer öppet dagligen så välkommen till Ödesögsvägen 36 i Gränna.

Har fullständiga rättigheter.

Frukostbuffé från 100 kr/pers.

Till hösten kommer jag även kunna ta emot mindre sällskap till min snart färdiga restaurang, Hanna’s kök.  Vill du boka in en kväll med vännerna i Gränna och få full service, så lovar jag dig det. Du kanske hellre vill ta med kollegerna på lunch efter jobbet eller ordna ett kalas för de närmsta vännerna. Jag älskar att få andra människor att må bra och jag älskar att laga mat. Detta gör jag till fullo och matlagning är min passion. Att komma till mig och mitt lilla kök skall få dig att må bra.

lunch i Gränna
restaurang i Gränna
restaurang i Gränna
lunch i Gränna

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så fort som vi kan!

Kontakt
reCAPTCHA

Telefon

070-330 17 70

Adress

Ödesögsvägen 36
56332 Gränna

Mejladress

info@hannaskok.se