Café Gränna

Unna dig en fika i vårt café

Välkommen till Hanna’s Kök, ett hemtrevligt café i Gränna. Här serveras allt från söta godsaker till mättande och smakfulla smörgåsar. När du kommer till Hanna’s Kök bemöts du alltid av god service och ett trevligt bemötande, för mig är varje kund viktig! Jag vill med mitt trädgårdscafé skapa en känsla av glädje, harmoni och behaglighet. En plats där du kan koppla av och bara njuta av en god fika i en familjär miljö i Gränna.

Hanna’s Kök har fullständiga rättigheter!

 

Ett smarrigt utbud

Bland utbudet finns något för alla smaker! Matlagning och bakning är min stora passion, därför känns det naturligt att bara erbjuda hembakade produkter. Välkommen in i mitt café för en härlig eftermiddagsfika, eller varför inte kickstarta dagen med en mättande frukost här i Gränna. Dessutom kan du hos mig förbeställa tårtor eller bakelser för kalas och andra tillställningar!

Givetvis har jag alternativ för de som har allergier eller äter specialkost. För mig är det självklart att alla ska kunna ta del av  utbudet och umgås i mitt café.

 

Café i Gränna

Mitt café ligger i Gränna i en miljö omgiven av natur. I anslutning till caféet finns även min restaurang där lunch och middag erbjuds. Utöver café och restaurang så kan du även beställa catering där jag erbjuder en komplett lösning för såväl bröllop som kalas. Jag drivs av att få andra människor att må bra och har en stor passion för matlagning, något som jag hoppas kommer sätta prägel på ditt besök i restaurangen och caféet.

Varmt välkommen till Hanna´s Kök, ett café i närheten av Gränna!

 

Hanna´s Kök Gränna
café i Gränna
Café Gränna
Café

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så fort som vi kan!

Kontakt
reCAPTCHA

Telefon

070-330 17 70

Adress

Ödesögsvägen 36
56332 Gränna

Mejladress

info@hannaskok.se