Lunch Jönköping

Lunch i närheten av Jönköping

Välkommen till Hanna’s Kök, en restaurang med lunch i Jönköping. Till lunch erbjuds varje dag ett utbud av olika rätter tillagade med kärlek. När du kommer till Hanna’s Kök bemöts du alltid av god service och ett trevligt bemötande, för mig är varje kund viktig! Jag vill med min restaurang skapa en känsla av glädje, harmoni och behaglighet. En plats där du kan koppla av och bara njuta av en härlig lunch i en trevlig miljö utanför Jönköping.

Hanna’s Kök har fullständiga rättigheter!

 

Ett smarrigt utbud

Bland utbudet finns något för alla smaker! Matlagning är min stora passion, därför känns det naturligt att laga maten från grunden och erbjuda en riktigt hemlagad lunch. Välkommen in till min restaurang i närheten av Jönköping, för att komma bort från vardagen en stund och njuta av en smaklig lunch. Skulle du önska ta med maten så går det självklart att ordna. 

Givetvis har jag alternativ för de som har allergier eller äter specialkost. För mig är det självklart att alla ska kunna ta del av  utbudet och umgås i min restaurang.

 

Lunchrestaurang i närheten av Jönköping

Min restaurang ligger en liten bit utanför Jönköping i en miljö omgiven av natur. I anslutning till restaurangen finns även mitt café där du kan ta en fika. Utöver café och restaurang så kan du även beställa catering där jag erbjuder en komplett lösning för såväl bröllop som kalas. Jag drivs av att få andra människor att må bra och har en stor passion för matlagning, något som jag hoppas kommer sätta prägel på ditt besök i restaurangen.

Varmt välkommen till Hanna´s Kök, lunch för dig i närheten av Jönköping!

 

Lunch Jönköping
Hanna´s Kök Jönköping
Lunch Jönköping

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så fort som vi kan!

Kontakt
reCAPTCHA

Telefon

070-330 17 70

Adress

Ödesögsvägen 36
56332 Gränna

Mejladress

info@hannaskok.se