Restaurang Mjölby

Restaurang i närheten av Mjölby

Välkommen till Hanna’s Kök, en restaurang i närheten av Mjölby.
Här erbjuds god mat, tillagad med kärlek.

När du kommer till Hanna’s Kök bemöts du alltid av god service och ett trevligt bemötande, för mig är varje kund viktig! Jag vill med min restaurang skapa en känsla av glädje, harmoni och behaglighet. En plats där du kan koppla av och bara njuta av en härlig middag med trevligt sällskap i en familjär miljö.

Hanna’s Kök har fullständiga rättigheter!

 

Ett smakfullt utbud

Bland utbudet finns något för alla smaker! Matlagning är min stora passion, därför känns det naturligt att laga maten från grunden och erbjuda hemlagade maträtter med fina råvaror.

Välkommen in till min restaurang i närheten av Mjölby, för att umgås och njuta av god mat samt dryck. Skulle du önska ta med maten så går det självklart att ordna.

Givetvis har jag alternativ för de som har allergier eller äter specialkost. För mig är det självklart att alla ska kunna ta del av  utbudet och umgås i min restaurang.

 

Restaurang för dig i Mjölby

Min restaurang ligger en liten bit utanför Mjölby i en miljö omgiven av natur. I anslutning till restaurangen finns även mitt café där du kan ta en fika eller frukost. Utöver café och restaurang så erbjuder jag även catering för bland annat bröllop och kalas. Min catering erbjuds till såväl privatpersoner som företag i närheten av Mjölby.

Jag drivs av att få andra människor att må bra och har en stor passion för matlagning, något som jag hoppas kommer sätta prägel på ditt besök i restaurangen.

Varmt välkommen till Hanna´s Kök, restaurang för dig i närheten av Mjölby!

 

Restaurang Mjölby
Hanna´s Kök Mjölby
Restaurang Mjölby

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så fort som vi kan!

Kontakt
reCAPTCHA

Telefon

070-330 17 70

Adress

Ödesögsvägen 36
56332 Gränna

Mejladress

info@hannaskok.se